MycoWay®

BIO Reishi w proszku

Zawartość: 200 g
MycoWay®

BIO Reishi w proszku

Zawartość: 200 g
  • „cudowny grzyb”
  • uprawa ekologiczna
  • superfood
74,99 zł 99,99 zł
Nr produktu: MW014
-+

Lub napisz i zamów na: info@futunatura.pl

  • Produkt jest w magazynie
  • Najlepiej zużyć do: 18.11.2026
  • Wysyłka dzisiaj!
Portfel
Kupując zyskujesz 2,08 zł
Korzyści
Darmowa wysyłka powyżej 199 zł
Prezent gratis powyżej 249 zł
Metody płatności
paymentsMetody płatności
Cena dostawy
InPost, GLS

Rabat ilościowy

Kup 2 i zaoszczędź
72,49 zł / szt.
144,98 zł
199,98 zł
Kup 3 i zaoszczędź
69,99 zł / szt.
209,97 zł
299,97 zł

Informacje o produkcie

Ogólnie Stosowanie Składniki Ostrzeżenia
  • Ogólnie

    Reishi - interesujący azjatycki grzyb, który jest używany od wieków.

     

    Reishi, lakownica żółtawa lub po chińsku ling zhi to rodzaj grzyba drzewnego, który w łacinie nazywany jest Ganoderma lucidum. Pochodzi z wilgotnych obszarów Azji, rozpoznaje się go po charakterystycznej błyszczącej czapce w kolorze czerwonym, brązowym lub nawet czarnego drewna.

    Grzyb jest jadalny, dlatego jest używany w kuchni w Chinach i Japonii, od wieków jest również popularny w ludowej tradycji alternatywnej, gdzie z niego wytwarza się ekstrakty, nalewki i inne korzystne preparaty.

     

    BIO Reishi - "cudowny grzyb", który zachwyca swoimi korzystnymi właściwościami.

     

    Lakownica żółtawa jest używana w diecie od ponad 2000 lat i kiedyś ze względu na swoją wartość była zarezerwowana wyłącznie dla arystokracji. Dlatego też otrzymała nazwy "cudowny grzyb", "grzyb nieśmiertelności" i "grzyb królów". Wierzono bowiem, że spożywanie jej przynosi lepsze samopoczucie i dłuższe życie.

     

    Reishi w proszku - do przygotowania napoju, herbaty lub jako dodatek do smoothie.

     

    Dlaczego wybrać BIO Reishi w proszku marki MycoWay?

    • z kontrolowanej ekologicznej uprawy,
    • łatwy w pożyciu - proszek można dodać do wody, soku lub smoothie, lub przygotować z niego herbatę,
    • super alternatywa dla kapsułek i tabletek,
    • ponieważ reishi jest najlepiej naukowo zbadanym grzybem.
  • Stosowanie

    Zalecane użycie: 4 g. Zaleca się rozpuszczenie proszku w wodzie, soku lub smoothie, lub przygotowanie z niego herbaty.

  • Składniki
    Średnia wartość odżywcza w 100 g
    Wartość energetyczna 871 kJ / 214 kcal
    Tłuszcze 2,2 g
     - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,56 g
    Węglowodany 1,61 g
     - w tym cukry < 0,5 g
    Błonnik 72,73 g
    Białko 10,63 g
    Sód < 0,01 mg

     

    Składniki: 100 % reishi (Ganoderma lucidum) w proszku. *Z certyfikowanej uprawy ekologicznej. Pochodzenie: Chiny.

    Ilość netto: 200 g

  • Ostrzeżenia

    Ostrzeżenie: Produkt nie jest substytutem zrównoważonej i zróżnicowanej diety oraz zdrowego stylu życia. Przechowywać poza zasięgiem dzieci! Nieodpowiedni dla kobiet w ciąży i matek karmiących.

    Z powodu naturalnych składników kolor, zapach i smak poszczególnych partii mogą się różnić. Nie wpływa to na jakość i skuteczność produktu. Po każdym użyciu dobrze zamknij opakowanie, aby zapobiec zanieczyszczeniu produktu.

    Przechowywać w chłodnym miejscu, w temperaturze do 20 °C i chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

BIO Reishi w proszku.
BIO Reishi w proszku
74,99 zł
99,99 zł
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.