Strona wykorzystuje pliki cookies w celu poprawy komfortu użytkowania i dostarczania treści. Niektóre są niezbędne do prawidłowego działania witryny, inne zaś są opcjonalne. Więcej informacji
Sól i cukier to najbardziej podstawowe i najczęściej używane składniki w każdej kuchni, ponieważ nie ma dnia, abyśmy nie dodawali ich do naszych potraw. Jednakże w obecnych czasach mamy do wyboru różne rodzaje soli i cukru, które lepiej poprowadzą nas po naszej ścieżce wiodącej do zróżnicowanej diety.
Doskonałą alternatywą zwykłego cukru jest cukier kokosowy, który pozyskiwany jest z nektaru kwiatów kokosa i można go stosować do wszystkiego, do czego użylibyśmy białego cukru. Natomiast zwykłą sól kuchenną możemy zastąpić solą himalajską, która uważana jest za najczystszą i w 100 % naturalną sól.
Zestaw dopełniają jagody goji BIO będące popularną superżywnością, gdyż można je używać do wszystkiego – zmieszać z jogurtem, płatkami śniadaniowymi, dodać do różnych ciast i innych deserów, albo zjeść je jako samodzielną przekąskę.
Zastosowanie: Cukier kokosowy można stosować zamiast zwykłego cukru do słodzenia napojów, deserów i wszelkich innych potraw lub do zbalansowania smaku słonych potraw.
Składniki: 100 % cukier kokosowy, z certyfikowanej produkcji ekologicznej. SI-EKO-002. Rolnictwo spoza UE.
Pochodzenie: Indonezja
Ilość netto: 1000 g
Ostrzeżenie: Produkt nie zastępuje zbilansowanej i zróżnicowanej diety oraz zdrowego trybu życia. Ponieważ jest to produkt naturalny, wartości odżywcze mogą się różnić w poszczególnych partiach. Po każdym użyciu dobrze zamknij opakowanie, aby zapobiec zanieczyszczeniu produktu. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 20 °C.
Przeczytaj więcej o produkcie tutaj >>.
Zalecane użycie: Sól himalajską można stosować do każdej potrawy, tak jak zwykłą sól kuchenną. Świetnie sprawdza się również w przypadku domowych kosmetyków.
Składniki: różowa sól himalajska, drobno mielona.
Pochodzenie: Pakistan
Ilość netto: 1000 g
Ostrzeżenie: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Przeczytaj więcej o produkcie tutaj >>.
Zalecane spożycie: Można je jeść samodzielnie lub jako dodatek do innych dań, np. płatków śniadaniowych, sałatek, deserów.
Składniki: suszone jagody goji z certyfikowanej produkcji ekologicznej. SI-EKO-002. Rolnictwo spoza UE.
Pochodzenie: Chiny
Masa netto: 500 g
Ostrzeżenie: Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety oraz zdrowego trybu życia. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i źródeł ciepła.
Przeczytaj więcej o produkcie tutaj >>.
Zestaw zawiera: BIO Jagody goji, 500 g + BIO Cukier kokosowy, 1000 g + Różowa sól himalajska, drobno mielona, 1000 g.
Stara cena stanowi cenę w przypadku zakupu wszystkich 3 produktów pojedynczo po cenach regularnych.
Poniedziałek - czwartek: 8.00 - 16.00
Piątek: 8.00 - 14.00
Możliwość opłaty kartą. Bezpieczeństwo danych osobowych zapewnia kodowanie SSl.
Możliwość opłaty kartą. Bezpieczeństwo danych osobowych zapewnia kodowanie SSl.