Strona wykorzystuje pliki cookies w celu poprawy komfortu użytkowania i dostarczania treści. Niektóre są niezbędne do prawidłowego działania witryny, inne zaś są opcjonalne. Więcej informacji
Przyprawy nadają potrawom przyjemny smak i są sercem kuchni ajurwedyjskiej. W Ajurwedzie kojarzone są z równoważeniem sześciu smaków i równoważeniem dosz. Dosze (vata, pitta i kapha) to zasady ajurwedy, które nie mają odpowiednika we współczesnej nauce.
Koper włoski jest popularnym składnikiem wielu mieszanek przypraw curry. Znakomicie komponuje się z daniami z wieprzowiny i dziczyzny, w zupach, kwaśnych sosach i sałatkach.
Nasiona kopru włoskiego są stosowane od wieków. I to nie tylko w Indiach – jest również bardzo popularny w naszej kuchni, z tym wyjątkiem, że w świecie zachodnim tradycyjnie używa się go do parzenia herbaty.
Składniki: koper włoski* mielony
Pochodzenie: Indie
Masa netto: 20 g
Ostrzeżenie: Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zrównoważonej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed światłem.
Poniedziałek - czwartek: 8.00 - 16.00
Piątek: 8.00 - 14.00
Możliwość opłaty kartą. Bezpieczeństwo danych osobowych zapewnia kodowanie SSl.
Możliwość opłaty kartą. Bezpieczeństwo danych osobowych zapewnia kodowanie SSl.